EL TEU TEMPS VAL MÉS QUE ELS DINERS

El millor regal que pots fer és oferir-nos el teu temps lliure i dedicació.

Participa en els nostres projectes i ajuda’ns a arribar encara més lluny.

Creiem en el canvi.

  • Acollida

  • Alfabetització

  • Aliments

  • Tall i confecció

  • Presons
  • Promoció de la dona

  • Reforç escolar

  • Botiga de roba

Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte en tu.

De conformitat amb allò que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, Protecció de Dades de caràcter personal (d'ara endavant, LOPD) i el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD (d'ara endavant, RDLOPD), consenteixo que les meves dades siguin incorporades a un fitxer, degudament inscrit al Registre General de Protecció de Dades a nom de CARITAS INTERPARROQUIAL DE BENICARLÓ, i que siguin tractades amb la finalitat de mantenir-ne una relació entre el donant i lentitat. Així mateix, declaro haver estat informat sobre la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-me a CARITAS INTERPARROQUIAL DE BENICARLÓ al c/ SANT FRANCESC, 24 - 12.580 BENICARLÓ (CASTELLÓ).

“Els voluntaris no reben paga, no perquè siguin inservibles, si no perquè són inestimables”

RESPIRA

Que aquest sigui un espai que t’aporti en positiu i t’ajudi a desconnectar de la quotidianitat. Que t’ompli i et renovi en el teu dia a dia.

SOMRIU

Ofereix el teu millor somriure a aquells que el necessiten. Ensenya’ls a viure la vida amb optimisme

COMPARTEIX

Comparteix el teu amor i dedicació i gaudeix aprenent tant com ensenyant.

DIFON

Sigues l’altaveu del món. Mostra als altres que amb poc es pot arribar lluny.

La història diu que un viatger de la ciutat d’Amman va arribar a uns camps propers a Dana. Aviat va observar que els seus camperols recollien aliments de camp amb instruments molt rudimentaris, de manera que no va dubtar a regalar-los unes modernes eines per facilitar el seu treball. A l’any següent el viatger va tornar i els va preguntar “Què tal amb les eines?” “Molt bé” li van respondre, “ara recollim la sembra deu vegades més ràpid”. En escoltar això el viatger ràpidament va afirmar “imagino llavors que estareu recollint deu vegades més que abans”, però un dels pobladors va replicar perplex “no senyor, seguim recollint la mateixa quantitat de sembra, només que ara disposem de deu vegades més temps lliure per dedicar-lo a allò que realment ens fa feliços”