POLÍTICA DE PRIVACITAT DE CÀRITAS INTERPARROQUIAL BENICARLÓ

Política de privacitat Càritas Interparroquial Benicarló

Qui és el responsable del tractament de les teves dades?

El responsable del tractament és Càritas Interparroquial Benicarló, amb CIF R4300122A i domicili social al c / Sant Francesc, 24; 12580 Benicarló (Castelló). Pots contactar amb nosaltres a través del telèfon 964 47 08 78, o a través del nostre correu electrònic: benicarlo@caritastortosa.org.

Com recavem les teves dades personals?

Recavem les dades personals que ens facilites a través del nostre web, mitjançant formularis o camps a completar, inscripció al nostre butlletí o mitjançant el correu electrònic. En el moment de recollida se t’informarà de la nostra política de protecció de dades.
Tanmateix, sol·licitem i emmagatzemem informació personal limitada i estadístiques globals anònimes de tots aquells usuaris que visiten la nostra web, ja sigui perquè ens facilitis aquesta informació de manera activa o simplement navegues al nostre web. Aquesta informació es recull a través de cookies, per a més informació consulteu la política de cookies (Avís legal).

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

A Càritas Interparroquial Benicarló tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d’atendre la teva petició i prestar el servei sol·licitat, així com per mantenir-te informat per diversos canals de comunicació sobre qüestions relatives a la nostra activitat, iniciatives de naturalesa similar a les que hagis participat amb anterioritat o sobre les que ens hagis sol·licitat informació i sobre campanyes d’informació, sensibilització i captació de fons.

Per quant temps conservarem les teves dades?

Mantindrem les teves dades personals mentre hi hagi una relació o mentre no exerceixis el teu dret de supressió, cancel·lació i / o limitació del tractament de les teves dades. En aquests casos, bloquejarem les teves dades, sense donar-li cap ús, llevat que hi hagi obligació legal de mantenir-los, i en aquest cas seria necessària la seva recuperació.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

El tractament de les teves dades es realitza per al compliment d’obligacions legals per part de Càritas Interparroquial Benicarló, com ara informar l’Agència Tributària de les teves donacions o complir la normativa de lluita contra el blanqueig de capitals i el finançament al terrorisme. La manca d’aportació de la informació requerida per a aquest fi suposa la impossibilitat de donar-te d’alta com a soci o de col·laborar econòmicament amb Càritas Interparroquial Benicarló.
Quan la finalitat del tractament requereixi el teu consentiment, aquest serà prestat mitjançant una clara acció afirmativa a l’omplir voluntàriament el formulari corresponent i acceptar la present política de privacitat.
Pots manifestar en qualsevol moment la teva oposició a aquest tipus de tractament sense que en cap cas l’exercici d’aquest dret suposi la terminació de la teva col·laboració o la teva baixa com a soci, llevat que així ens ho demanis.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

Amb caràcter general no es comunicaran les vostres dades personals a tercers excepte en les següents excepcions:

Quan et facis soci o facis un donatiu enviarem les dades a l’Administració Tributària incloent la quantia de les teves aportacions per tal que puguis desgravar les teves contribucions monetàries.
En el cas que una autoritat judicial o administrativa ens sol·liciti dades dels nostres fitxers, els hi comunicarem sempre que es compleixin les exigències legals previstes.
A col·laboradors i / o empreses que treballen per a Càritas Interparroquial Benicarló. Aquestes terceres empreses només tenen accés a les dades personals necessàries per a dur a terme el servei contractat, no poden utilitzar-los de cap altra manera que la que els hem sol·licitat i sempre sota acord de confidencialitat.

Les dades personals que emmagatzemem es transmeten sempre sota connexions segures, de manera que les vostres dades viatgen per Internet encriptades i assegurades.
Quins són els teus drets?

Mitjançant sol·licitud escrita i signada, acompanyada de còpia del Document d’Identitat, dirigida a Càritas Interparroquial Benicarló, C / Sant Francesc, 24, 12580 Benicarló (Castelló), o a benicarlo@caritastortosa.org, pots:

  • exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les teves dades, de limitació i oposició al seu tractament
    Respondrem al les teves peticions el més aviat possible
  • Retirar en qualsevol moment el consentiment prestat per al tractament o comunicació de les teves dades.

Tanmateix, tens dret a interposar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (C / Jorge Juan, 6. 28001-Madrid – Telf .: 901 100 099 / 91.266.35.1 – www.agpd.es)

Actualització

La present política de privacitat ha estat actualitzada el 2019.10.31. Càritas Interparroquial Benicarló es reserva el dret de modificar la seva política de protecció de dades en el cas que hi hagi un canvi de la legislació vigent, doctrina jurisprudencial o per criteris propis. Si s’introduís algun canvi en aquesta política, el nou text es publicarà en aquesta mateixa adreça web.